Salmereisen 2018

Mandag 21. mai–fredag 25. mai går Salmereisen 2018 av stabelen. Vi starter i Glemmen kirke i Fredrikstad, og reiser med buss til Sverige og Danmark, og deretter med fergen til Kristiansand, før vi ender i Oslo.

Reiseleder på turen blir forfatter, prest og salmedikter Eyvind Skeie.

På veien møter vi en rekke salmediktere, komponister og salmeeksperter, blant andre:
• Harald Herresthal
• Hans Anker Jørgensen
• Caroline Borello Lerche
• Peter Sandwall
• Alva Ekström
• Holger Lissner
• Mogen Mogensen

REISERUTE: Stoppesteder på turen blir Fredrikstad, Lund, Middelfart, Kolding, Christiansfeld, Viborg, Austre Moland og til sist Oslo. (Vi tar forbehold om endringer.) Hver dag blir det morgenbønn og kveldsbønn i lokale kirker.

PÅMELDING: Vi har ennå ikke åpnet for påmelding, men hvis du er interessert, så er det flott om du sender en e-post til post@norskhymnologiskforening. Det vil hjelpe oss i planleggingen av turen med tanke på buss og overnatting.

Informasjon om turen vil legges ut både her og på turens Facebook-side etter hvert som stadig mer blir avklart.

NHFs generalforsamling 2018 vil avholdes i Glemmen kirke før salmereisen, mandag 21. mai kl 15.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *